MTI TRAVEL - Blog

Pashket ne Korfuz 18-21 Prill 2014

March 4 2014, 10:22am

Postuar nga MTI TRAVEL

Pashket ne Korfuz/3 Nete - 4 dite. 18-21 Prill 2014. nga 199 Euro/person Nese ju jepet mundesia njehere per te vizituar Korfuzin, beni mire te zgjidhni te udhetoni ne pranvere dhe mbi te gjitha ne javen e pashkeve. Ky eshte pikerisht momenti ku Korfuzi...

Lexo me shume

Budapest dhe Vjene 6-9 Mars 2014

January 16 2014, 16:36pm

Postuar nga MTI TRAVEL

Budapest - Vjene 3 NETE / 4 DITE Cmimi:  430 Euro 399/person Oferte per rezervim deri ne fund te Janarit : 399 Euro/person Fluturim me Avion: Tirane - Budapest - Tirane. Ekskursione me autobuz Budapest - Vjene - Budapest Datat : 06 –...

Lexo me shume

Madrid - Andalusi 4 - 9 Prill 2014

January 15 2014, 19:18pm

Postuar nga MTI TRAVEL

Udhetime Turistik ne Spanje: Madrid - Cordoba - Granada - Malaga - Seville - Cordoba - Madrid Periudha: 4-9 Prill Cmimi: 850 790 Eur Dicka per Andaluzine Nje vend me bukuri  magjepsese, ku nderthuren e pergjysmohen fatet  e kontinenteve dhe...

Lexo me shume

Udhetim Turistik ne Rome 14-16 Shkurt

January 9 2014, 09:15am

Postuar nga MTI TRAVEL

ROME 14 – 16 Shkurt Vizite dhe Shopping (Vazhdojne uljet dimerore deri ne fund te muajit Shkurt) 2 Nete / 3 Dite. Cmimi  299   Euro. Fluturim me Avion Tirane - Rome -Tirane, Vizite me guide e qytetit dhe monumenteve.   Programi...

Lexo me shume

Pushime Dimerore me Ski ne Bansko-Bullgari

January 8 2014, 13:48pm

Postuar nga MTI TRAVEL

Janar - Shkurt ne Bansko te Bullgarise. Paketa nga 250 euro 4 Nete/5 dite. Hotele 4 dhe 5 yje me pishina dhe SPA. Bansko Ski Resort, Bullgari Me nje gjatesi totale prej 70 km, me infrastructure modern teleferikesh, shume atraksione dhe nje sezon qe zgjat...

Lexo me shume

Share this blog Facebook Twitter Google+ Pinterest
Follow this blog